Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern Münchennél köthet ki a Manchester City sztárja! – sajtóhír

A legfrissebb angol sajtóhírek szerint az átigazolási időszak véghajrájában robbanhat egy igazán nagy bomba azáltal, hogy a Bayern München kölcsönvenné a Manchester City védőjét, Joao Cancelót.

(Photo by Matt McNulty – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A The Athletic legfrissebb információi alapján könnyen elképzelhető, hogy az idény második felében Joao Cancelo nem a Manchester City mezében fog szerepelni. A portugál játékost ugyanis egyre több portál boronálja össze a Bayern München gárdájával. A bajor sztárcsapat már hosszú ideje figyeli a védelem mindkét szélén bevethető játékost, aki az elmúlt években Pep Guardiola keretének egyik meghatározó alakja volt. Az elmúlt hetekben azonban Cancelo egyre több alkalommal találta magát a kispadon, és a hírek szerint nincs megelégedve a játékpercei mennyiségével, ami miatt ő is kész lenne elhagyni Manchestert. A források alapján a Bayern a szezon második felére kölcsönbe szerezné meg a védőt, ami mellé egy 70 millió euró körüli opciós vásárlási jogot is szeretnének kiharcolni. A sajtó úgy tudja, hogy Guardiola abban az esetben nem ragaszkodik Cancelo megtartásához, ha ő valóban távozni szeretne.

Joao Cancelo 2019 nyarán került a Manchester Cityhez a Juventustól. A klub színeiben azóta 154 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 9 gólt és 22 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 70 millió euróra taksálja a transfermarkt.