Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: “Az idei cél a BL-helyezés lesz…”

Az AC Milan 5-2-es vereséget szenvedett a Sassuolótól az olasz bajnokság (Serie A) vasárnap déli mérkőzésén…

(Photo by Piero Cruciatti/Anadolu Agency via Getty Images)

Az AC Milan vezetőedzője, Stefano Pioli nem rejtette véka alá a csalódottságát az újabb kellemetlen fiaskó után és átértékelte a további célokat:

“Mélységesen csalódott vagyok. A jelenlegi teljesítményünk is megmutatja, hogy vannak gondjaink. Szeretném még jobban megérteni, hogy mi a jelenlegi szituáció, és egy másik úton megközelíteni a problémát. Az idei szezon Scudettója nekünk a Bajnokok Ligájába való bejutás lesz, ez a cél a továbbiakban.”

A Rossoneri története során először kapott két egymást követő meccsen legalább négy gólt, minden sorozatot figyelembe véve pedig 12 találatot szenvedett el az utolsó három meccsén. A bajnoki címvédő az utolsó négy mérkőzését nyeretlenül vívta meg az olasz élvonalban, ezzel az ötödik helyre csúszott vissza a tabellán, az éllovas Napolitól 15 ponttal van lemaradva.

A Milan egyetlen mérkőzést nyert meg január hónapban a hét meccséből, miközben a bajnoki vereségek mellett kiesett az Olasz Kupából és nagyon simán, 3-0-ra elvesztette az olasz Szuperkupa-mérkőzést a városi rivális Inter ellen.