Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti szerint a szerencsén is múlott a győzelem!

A következőképpen értékelte csapata Real Sociedad elleni gól nélküli döntetlenjét a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti. 

Az olasz szakember szerint lényegében a szerencsén múlott csak, hogy nem tudtak nyerni a Sociedad ellen.

“Ugyan nem ez volt a szezon legjobb játéka tőlünk, de ettől még úgy gondolom, hogy az elsőtől az utolsó percig jól futballoztunk. Nehéz volt belenyúlnom a cserékkel is a mérkőzésbe, hiszen sok jó egyéni teljesítményt láttam.” – idézi Ancelottit a Real Madrid hivatalos honlapja.

“Úgy gondolom fölényben futballoztunk, letámadtunk, így nem engedtük a Real Sociedadnak, hogy a szokásos játékát játssza. A labda nélküli és a labdával való játékunkkal egyaránt elégedett voltam. Meg voltak a helyzeteink is, akár több gólt is szerezhettünk volna, de a szerencse sem állt mellettünk. Ilyen megtörténik a futballban.” – folytatta a blancók trénere, aki természetesen kitért arra is, hogy csapata már ponthátrányban van az éllovas FC Barcelonával szemben.

“Amennyiben ma nyertünk volna, akkor több pontunk lett volna, mint az elmúlt idényben ilyenkor. A Barcelona remek formában van, jól játszanak, de hosszú még a szezon. Nehéz volt a január a számunka, több területen is fejlődnünk kellett, beleértve a fizikális állapotunkat is. Azt hiszem mostanra sikerült túllendülnünk a nehezén. A sérültjeink is visszatérnek, így egyáltalán nem aggódom a folytatás miatt.” – így Ancelotti, aki szerint arról, hogy ki nyerheti meg a La Ligát, január utolsó napjain felesleges még csak beszélni is.