Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Sevillától kitett középpályás új csapata – sajtóhír

A korábbi várakozásokkal összhangban úgy tűnik, hogy a két érdeklődő közül megvan melyik német csapatban folytatja karrierjét a szebb napokat is látott spanyol középpályás…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói szerint a karácsony előtt a Sevillával szerződést bontó Isco mindenben megállapodott az Union Berlinnel, melyhez szabadon igazolhatóként készül leszerződni.

A 30 éves spanyol válogatott középpályás éveken át a Real Madrid alapembere volt, kilenc év alatt több mint 350 tétmérkőzésen játszott a csapatban. Isco annak idején még a Zinédine Zidane első korszakában volt nélkülözhetetlen szereplő, később viszont elvesztette az állandó kezdő helyét.

Isco a 2016-2017-es idényben még 11 gólt szerzett, a rákövetkezendő idényben 9, majd 6 találatig jutott, ellenben a legutóbbi kiírást 17 pályára lépés alatt mindössze két találattal fejezte be. Az utolsó három idényben már jobbára csak epizódszereplő volt, és a távozásával kapcsolatos pletykák is rendszeresen szárnyra keltek, így a nyáron lejáró szerződése nem került meghosszabbításra.

Ezt követően került a Sevillához, amelynél nem igazán találta meg a számításait, bár 12 bajnokin és 19 tétmérkőzésen szóhoz jutott, abszolút nem voltak elégedettek a teljesítményével.

A magyar válogatott Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin jelenleg egyetlen ponttal az éllovas Bayern München mögött az előkelő második helyet foglalja el a Bundesligában.