Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz kiesőjelölthöz igazolt az argentin támadó – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az olasz bajnokságban (Serie A) a bennmaradásért harcoló Hellas Verona megerősítette a kiszemelt argentin támadó megszerzését…

A Hellas Verona a szezon hátralévő részére kölcsönvette a CSZKA Moszkvától az argentin erőcsatár, Adolfo Gaich szolgálatait.

A német felmenőkkel is rendelkező 23 éves erőcsatár az argentin bajnokság (Superliga) 2019-2020-as kiírását a nyolcadik helyen záró San Lorenzo színeiben 12 mérkőzés alatt szerzett öt góllal zárta, miközben alapembere volt az olimpiai részvételt magabiztosan kiharcoló U23-as argentin válogatottnak a Dél-amerikai selejtezőtorna során. Gaich ezt követően 2020 nyarán nagy reményekkel igazolt az orosz fővárosi együtteshez, ahol azonban azóta sem találta meg a számításait.

Az egykori argentin korosztályos válogatott támadó a 2020-2021-es szezon második felében már szerepelt a Serie A-ban, a Benevento soraiban 15 meccsen kétszer volt eredményes. A rákövetkező szezont kölcsönben a spanyol élvonalbeli Huescánál töltötte, ahol 28 pályára lépés alatt egyszer talált be. Gaich a jelenleg zajló szezonban a bajnokságban és a kupában is eredményes volt egy-egy alkalommal, de jobbára csak epizódszerepet töltött be.

A veronaiak 20 forduló alatt szerzett 13 pontjukkal mindössze a 18. helyet foglalják el a Serie A 20 csapatos mezőnyében, öt ponttal vannak lemaradva az utolsó bennmaradó helytől.