Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ryan Reynolds a PL-be vágyik ötödosztályú csapatával

A hollywoodi színész komoly célokat fogalmazott meg közelmúltban megvásárolt angol ötödosztályú csapata tulajdonosaként…

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

Az ismert kanadai színész, Ryan Reynolds ötödosztályú csapata, a Wrexham nagyszerű FA-kupa-menetelésén felbuzdulva nagyravágyó célokat fogalmazott meg:

“Bármilyen őrültségnek is hangzik, a Premier League-be vágyunk. Elméletileg lehetséges, hogy egy ötödosztályban futballozó csapat idővel a legmagasabb szintre jusson, szóval miért ne tehetnénk meg mi? Miért ne tennénk meg mindent ennek érdekében? Nyilván ez egy hosszútávú projekt, de a folyamat már elindult.”

Az 1864-ben alapított Wrexham jelenleg vezeti a National League-et és minden esélye megvan arra, hogy ősztől már a negyedosztálynak számító League Two-ban álljon rajthoz. A csapat az FA-kupában kiejtette a másodosztályú Coventry City-t, a negyedik fordulóban pedig 3-3-as döntetlent harcolt ki a szintén a Championshipben szereplő Sheffield United ellen, így újrajátszás következik.

A Deadpool-filmek sztárja 2020 őszén vásárolta meg a klubot a Felhőtlen Philadelphia című sorozatból ismert Rob McElhenneyvel közösen.