Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mexikóban folytatja a tehetséges argentin szélső – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a korábban európai csapatokkal is összeboronált argentin szélső a térség legjobban gazdasági feltételeivel rendelkező bajnokságába készül…

Az AM információi szerint az argentin Banfield 22 esztendős szélsője, Agustín Urzi közel áll ahhoz, hogy átigazoljon a mexikói bajnokságban (Liga MX) szereplő Juárez együtteséhez.

Az egykori nagytehetséget korábban olyan európai csapatok figyelték, mint az Inter vagy az Atlético Madrid. Az argentin korosztályos válogatottak egykori meghatározó tagja a felnőttek közti 2019-es debütálása óta már 120 tétmérkőzésen lépett pályára nevelőcsapatában. Urzi a 2022-es naptári esztendőben 49 meccsen öt gólt szerzett, miközben évek óta hallatott magáról nagyszerű bombagóljaival.

Urzi a nagyobb argentin csapatok érdeklődése ellenére mindezidáig hűséges volt a Banfieldhez, melynél azonban korlátozottak az esélyei a csapatsikerek elérésére, a Buenos Aires-i csapata utoljára a Copa Maradona 2020-as kiírásában jutott el a döntőig, egyébként legfeljebb az argentin élvonal népes középmezőnyéhez tartozik.