Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbítaná támadójának a szerződését a Manchester United – sajtóhír

A Vörös Ördögök megújítanák csatárjuk kontraktusát, viszont a játékos csak akkor fogadná el az ajánlatot, ha folyamatos játéklehetőséget kap.

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

A Sky Sports információi szerint a Manchester United szerződést szeretne hosszabbítani Anthony Martiallal, mivel Erik ten Hag komolyabban számítana rá a jövőben, de csak 2024-ig van élő szerződése a francia támadónak a csapattal. Ez azt jelentené, ha nem újítja meg kontraktusát a tavasz folyamán a 27 éves csatár, akkor a nyáron túl kellene adniuk rajta, ha pénzt szeretnének látni belőle, vagy a következő idény végén ingyen távozna, amelyet a klub vezetősége nem szeretne.

Martial ugyanakkor nem mindenáron szeretné megújítani szerződését, csak akkor, ha folyamatos játéklehetőséghez jutna, és a keretben betöltött pozícióját a szerződésébe is belefoglalnák.

Az idei szezonban 14 tétmérkőzésen léphetett pályára, amelyeken összesen 723 perc jutott neki, viszont így is szerzett 6 gólt, valamint kiosztott 2 gólpasszt is. A kevés lehetőség azonban annak köszönhető, hogy folyamatosan sérüléssel bajlódott a 30-szoros francia válogatott támadó.