Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a győzelem ellenére aggódhat Carlo Ancelotti!

Mint ismert, a Real Madrid csütörtök este könnyedén győzte le a Valenciát a Bernabéuban egy korábbról pótolt bajnoki találkozón. A lefújás pillanatában azonban hamar kiderült, nem lehet felhőtlen a blancók öröme (…)

(…) A 36. percben lecserélt Eder Militao, valamint a két gólpassza után, a 60. percben szintén kényszerűségből a pályát elhagyó Karim Benzema kapcsán máris kisebb aggodalom kezdődött a spanyol fővárosban.

Benzema és Militao állapotáról ugyan közleményt nem adott ki a Real Madrid, és könnyen lehet, hogy csupán elővigyázatosságból cserélte le játékosait Carlo Ancelotti vezetőedző, figyelembe véve hogy hat nap múlva kezdődik a klubvilágbajnokság a csapat számára, mégis kissé aggasztónak tűnik a helyzet.

A Real-ügyekben általában jól értesült Marca című fővárosi lap szerint a Valencia játékosával, Linoval balszerencsésen összecsapó Militao állapota lehet aggasztóbb, aki combsérülést szenvedhetett, és már a kispadon láthatóan azonnal körülállta az orvosi stáb.

Benzema esetében térdsérülésről lehet hallani, amelyről a következő órákban elvégzendő orvosi vizsgálatok eredményei alapján kapható pontosabb kép.