Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester City középpályása a Besiktashoz igazolhat – sajtóhír

A Rókáktól elvágyódik a 23-szoros szenegáli válogatott labdarúgó, aki több játéklehetőséget szeretne kapni, mert ez évek óta nem adatik meg neki, így ő maga is szívesen váltana.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Leicester City és a Besiktas között már folynak a tárgyalások Nampalys Mendy átigazolásáról, amely üzletet már télen nyélbe ütnének a felek, ugyanis a török piac február 8-ig még nyitva van.

A 30 éves védekező szellemű középpályás nem bajlódott sokat sérülésekkel, azonban sokszor így is csak a lelátóról nézhette együttese mérkőzéseit, és annak ellenére, hogy nem játszott, próbálta bizonyítani, hogy helye van a csapatban, de ez beton biztosan sosem jött neki össze. Szerződése nyáron lejár a szenegáli labdarúgónak, ennek következtében könnyedén túladnának rajta a Rókák januárban.

Mendy 2016-ban érkezett az OGC Nice csapatától a Leicester Cityhez 15,5 millió euróért, azonban az Angliában eltöltött 6 idénye alatt mindössze 107 találkozón léphetett pályára, de ebből egyszer egy évet eltöltött előző együttesénél kölcsönben, viszont így is elég csekély a találkozóinak a száma.