Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: egyik edző sem volt elégedett a döntetlennel

A Puskás Akadémia és a Vasas 1-1-es döntetlent játszott egymással a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 18. fordulójának péntek esti nyitómeccsén…

 

Az esélyesebbnek tartott Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt kifejezetten elégedetlen volt a felcsútiak pontvesztése után:

“Óriási a csalódás az öltözőben is, nálam is. Úgy éreztem, ezt a meccset meg kellett volna nyerni. Nagy nehezen gólt rúgunk, aztán rosszul védekezünk egy ellentámadásnál, nem értünk vissza. Pedig nagyon jó volt, hogy gólt szereztünk, a Vasasnak nyitnia kellett. A támadósorba küldtem be a friss embereket, bíztam abban, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Jobban kell küzdenünk a győzelemért, ez a valóság. Szenvedünk, görcsölünk, nagyon várjuk a gólokat, de nem tudjuk kihasználni a helyzeteket. Érezzük, hogy szenvedünk, hiányzik belőlünk a könnyedség. Azonban ha a végén Favorov kapufája nem kipattan, hanem be, akkor boldogabb tudok lenni” – jegyezte meg a tréner.

Kollégája, a Vasast irányító Kondás Elemér leginkább a találkozó kezdését kifogásolta:

“Nem voltunk megfelelően élesek és bátrak, sok volt az oldalpassz, sokat hibáztunk. A gólnál kicsit bambák voltunk a tizenhatoson belül. Aztán az első félidő második felében már jobban néztünk ki, jöttek a szögletek. A szünet után a cserék abszolút jól szálltak be, nyomást helyeztünk az ellenfélre, gólt is szereztünk, aztán meg is nyerhettük volna a meccset. Nem sikerült megrúgni rá a másodikat, a végére pedig ki-ki mérkőzés alakult ki, mindkét csapat a győzelemért hajtott. Ha az egész találkozót nézem, valahol reális az eredmény, de a második félidő alapján úgy érzem, megnyerhettük volna a meccset” – mondta el a sajtótájékoztatón.

A Puskás ezzel harmadik a bajnokságban, a Vasas pedig az utolsó előtti helyezést foglalja el.