Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Al-Nassr: “CR jeleneléte nehezíti a helyzetünket!”

A portugál világsztár csapattársa, a korábbi brazil válogatott Luiz Gustavo szerint az Al-Nassr több szempontból is komoly kihívás elé néz Cristiano Ronaldo jelenlétét illetően. 

(Photo by Sam Bagnall – AMA/Getty Images)

Gustavo szerint ugyanis nem csupán a pályán kívül ugrott hatalmasat a klub iránti érdeklődés, de CR jelenléte a pályán történtekre is befolyással van.

“Egyértelmű, hogy Cristiano jelenléte a pályán minden ellenfelünket arra ösztönöz, hogy még motiváltabban lépjen pályára, ami megnehezíti a mi helyzetünket is. Minden csapat a legjobbját akarja nyújtani ellenünk, pusztán Cristiano érkezése miatt.” – kezdte gondolatmenetét a korábbi Bayern München-játékos, az RT Arabic-nak adott interjújában.

“Természetesen Cristiano a mi csapatunknak egy hatalmas lökést ad, mindig számíthatunk rá a pályán. Technikailag és fizikálisan a legjobb formájában van, minden nap tanulhatunk tőle valamit az edzéseket. A motivációjáról már nem is beszélve! Nagyon örülünk, hogy megszerezte első bajnoki találatát, biztos vagyok abban, hogy a gólok most már jönni fognak tőle.” – elmélkedett még Luiz Gustavo.