Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: menesztette edzőjét a Southampton – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Southampton csapata hivatalos oldalain keresztül közölte, hogy menesztették menedzserüket. 

 (Photo by Kieran Cleeves/PA Images via Getty Images)

A Southampton megerősítette, hogy menesztette menedzserét, Nathan Jonest mindössze 14 mérkőzés után, mellette pedig az asszisztensei, Chris Cohen és Alan Sheehan is elhagyták a klubot. A 49 éves szakember mindössze egyetlen bajnoki győzelmet tudott felmutatni, a St Mary’s-ben töltött rövid időszaka alatt. Jones helyét ideiglenesen Rubén Sellés veszi át, ő készíti fel a csapatot a jövő hétvégi Chelsea elleni bajnokira is.

A Wolves elleni 2-1-es hazai vereség jelentette az utolsó felvonást Jones számára, aki 22 meccsen mindössze 16 bajnoki pontot gyűjtött össze a csapattal. A mérkőzés után már a szurkolók is fújolták a lelátókról, sőt, az edző már a találkozó előtt bevallotta, hogy “nem tudja, ez lesz-e az utolsó mérkőzése” a csapat élén.

Jonest november 10-én nevezték ki a Southampton menedzserévé, miután három és fél éves szerződést írt alá Ralph Hasenhuttl utódjaként. A januári átigazolási időszakban négy játékos érkezését is kérte, Kamaldeen Sulemana, Paul Onuachu, Carlos Alcaraz and Mislav Orsic személyében.