Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: véget ért a Villarreal meghatározó játékosának a szezonja!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy ebben a szezonban már nem számíthatnak Francis Coquelinre.

(Photo by Thomas Pichler/SEPA.Media /Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a spanyol bajnokság (La Liga) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Barcelona 1:0-s győzelmet aratott a Villarreal otthonában. A hazaiak számára nem csupán a vereség volt fájó, hanem az is, hogy elveszítették az egyik kulcsjátékosukat, Francis Coquelint. A francia középpályás a találkozó 36. percében hordágyon hagyta el a pályát, amiből már sejteni lehetett, hogy nagy a baj. Az orvosi vizsgálatok azóta kimutatták, hogy a 31 éves játékos jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag. A csapat közleménye alapján Coquelint a következő napokban fogják megműteni, a beavatkozás részleteiről pedig később fog tájékoztatást adni a klub. Annyi biztosra vehető, hogy középpályás ebben a szezonban már nem léphet pályára, ami komoly érvágás a csapat számára.

Coquelin ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 25 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 3 gólig és 1 gólpasszig jutott.