Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: kinevezte új vezetőedzőjét a Valencia! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kinevezte új vezetőedzőjét Rubén Baraja személyében.

A spanyol bajnokságban szereplő Valencia gárdája a mai nap folyamán hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentették, hogy kinevezték a csapat új edzőjét, Rubén Baraja személyében. A 47 éves szakvezető edzői pályafutása során irányította már az Elche, a Rayo Vallecano, a Sporting Gijón, a Tenerife és a Real Zaragoza csapatát is. Új állomáshelyén a transfermarkt értesülései szerint az idény végéig szóló szerződést írt alá. Baraja a nemrég menesztett Gennaro Gattuso örökét veszi át, és bizony nem lesz könnyű feladata, hiszen a Valencia jelenleg a 18. azaz kieső helyen áll a spanyol pontvadászatban.

Rubén Baraja számára nem lesz ismeretlen a Valencia közege, hiszen játékosként komoly sikereket ért el a csapattal, amellyel 2001 és 2008 között két bajnoki címet nyert, valamint egy-egy alkalommal az UEFA-Kupát, az Európai Szuperkupát és a Copa del Reyt is elhódította a Valenciával.