Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A másodosztályba távozott a Debrecen tehetsége – HIVATALOS

A magyar átigazolási piac keddi zárónapján elfoglalt napot produkáló Debreceni VSC fiatal játékosa a másodosztályba került kölcsönben…

 

A magyar másodosztályú bajnokság (Merkantil Bank Liga) élmezőnyében elhelyezkedő Pécsi MFC az idény hátralévő részére kölcsönben vette a Debrecentől a korosztályos válogatott középpályás, Major Sámuel játékjogát.

A korábban Ausztriában a Salzburg korosztályos csapatában, valamint a Lieferingben és az Admira Wackerben is szereplő 21 éves játékos a több játéklehetőség reményében került az NB II-es csapathoz. Major az aktuális szezonban mindössze két-két bajnokin és kupameccsen jutott szóhoz a Loki színeiben.

“Nagy örömmel és motiváltan érkeztem a PMFC-hez, amelynek komoly szerepe van a magyar futballban. A Pécsnek a tabellán elfoglalt jelenlegi pozíciója is azt mutatja, hogy kiváló munka folyik a klubnál, ahol bíznak a fiatalokban és mernek is rájuk építeni. Jelenleg ugyan nyárig szól a kölcsönszerződésem, de ezalatt az idő alatt szeretnék kibontakozni, megmutatni magam és egyúttal segíteni a csapatot a minél sikeresebb bajnoki szereplés érdekében. Bízom benne, hogy szép időszak elé nézek a csapattársakkal együtt” – mondta az új igazolás a pécsiek honlapjának.