Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

E. Martínez: “Amit csak lehetett, megnyertem a válogatottal”

A világbajnoki címet megnyerő argentin válogatott kapusa a minap egy interjúban a csapat kapitányát magasztalta…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Az Aston Villa argentin világbajnok kapusa, Emiliano Martínez a Sky Sportsnak adott interjúban beszélt a világbajnokság tapasztalatairól:

“Hálás vagyok a nemzetközi karrieremért. Amit csak lehetett, mindent megnyertem a válogatottal, s ami még fontosabb, minden idők legjobbjával játszhattam együtt, nem is kérdés” – utalt Lionel Messire.

“Imádom a klubomat, szerettem volna a lehető leggyorsabban visszatérni. Miután kiünnepeltem magam szülőhazámban, már teljesen a klubra koncentráltam, amely mindent megadott nekem. Persze, be kell vallanom, hogy nehéz volt visszarázódni. Amikor visszatértem Angliába, éjszakánként 14-15 órákat aludtam. Normális esetben 7-8 óra elég nekem, ez elég jól mutatja, hogy mennyi adrenalin halmozódott fel bennem” – tette hozzá a torna legjobb kapusának választott hálóőr.

Martínezzel első számú kapusként a “gauchók” megnyerték a 2021-es Copa Américát, valamint 2022-ben az Interkontinentális szuperkupát és a világbajnokságot.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!