Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelonából igazolna fiatal balszélsőt a Nottingham Forest – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest csapna le a Barcelona jelenleg kölcsönben játszó tehetségére, Abde Ezzalzoulira.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A spanyol Relevo információi szerint a Nottingham Forest megszerezné a Barcelona 21 éves támadóját, Abde Ezzalzoulit a nyáron, ha a katalánok nem tartanak rá igényt. A fiatal balszélső jelenleg az Osasunában futballozik kölcsönben, ám nyáron visszatér a katalán fővárosba.

Arról még nincs információi, hogy mik a tervei a Barcelonának Abdéval. Nyáron, ha visszatér a klubhoz, biztosan leülnek tárgyalni, és eldöntik, hogy szeretnék megtartani, vagy inkább eladják, ha az utóbbi, az angol klub szívesen látná a keretében az energikus szélsőt. A hírek szerint a fiatal támadó mindenképpen a Barca játékosa szeretne maradni, most azonban az a célja, hogy megnyerje az Osasunával az Athletic Bilbao elleni Király-kupa elődöntőt.

Abde 2021 nyarán igazolt a Hércules CF-től igazolt a Barcelona B csapatába, majd egy évvel később adták kölcsön az Osasunának, ahol a jelenlegi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.