Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: véget ért a Real Betis kulcsjátékosának a szezonja!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Betis együttese hivatalos közösségi oldalán bejelentette, hogy Nabil Fekir a legutóbbi bajnokin súlyos sérülést szenvedett, ami miatt véget ért számára a szezon.

(Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Real Betis gárdája a spanyol bajnokság 23. fordulójában 3:2-es győzelmet aratott a sereghajtó Elche otthonában. A siker viszont egy komoly vezéráldozattal járt, a találkozó utolsó perceiben ugyanis Nabil Fekir megsérült. Az orvosi vizsgálatok elvégzése után kiderült, hogy a világbajnok játékos sérülése súlyos, ugyanis a bal térdében megsérült az elülső keresztszalagja, ami miatt műtéti beavatkozáson fog átesni a következő napokban. Mindez azt jelenti, hogy Fekir számára véget ért a 2022/23-as idény, ami hatalmas veszteség a sevillai klub számára.

Nabil Fekir 2019 nyarán került a Betis együtteséhez, amelynek az első pillanattól kezdve meghatározó alakja tudott lenni. A klub színeiben azóta 138 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 28 gólig és 26 gólpasszig jutott.