Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: szerződést hosszabbított középpályásával az AS Monaco! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő AS Monaco együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződét hosszabbítottak középpályásukkal, Aleksandr Golovinnal.

(Photo by ANP via Getty Images)

Hivatalos közleményt adott ki az AS Monaco együttese, amelyben bejelentették, hogy sikerült megállapodniuk Aleksandr Golovinnal a közös folytatást illetően. Az orosz játékos korábbi kontraktusa 2024 nyaráig volt érvényes, ezt hosszabbították meg most a felek egészen 2026 nyaráig. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 26 éves futballista:

Nagyon boldog vagyok, hogy tovább folytatódik a közös kalandunk az AS Monacóval. Szeretném megköszönni a vezetőségnek az irányomba mutatott bizalmat, ez rendkívül fontos számomra. Elégedett vagyok, hogy ez a döntés megszületett, hiszen ez a hely kiváló arra, hogy még jobb játékossá váljak a jövőben.

Aleksandr Golovin a most futó szezonban is kiváló számokat produkál, 24 bajnokit követően 6-6 gól és gólpassz áll a neve mellett, amivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Monaco versenyben van a 2. hely megszerzéséért folytatott harcban. Összességében a jelenlegi keretet tekintve Golovin a legrégebb óta tagja a Monaco csapatának, hiszen már 2018 nyara óta a hercegségbeli klub játékosa. A csapat mezét eddig minden sorozatot figyelembe véve 166 alkalommal ölthette magára, amelyeken 23 gólt és 32 gólpasszt jegyzett.