Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi különleges ajándékot adott csapattársainak

A tavaly decemberi vágbajnokságon végső győzelmet szerző argentin válogatott csapatkapitánya különleges ajándékokkal lepte meg csapattársait és a stábtagokat…

(Photo by Ashraf Amra/Anadolu Agency via Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi 35 darab egyedi gyártású, névre szóló, aranyozott iPhone 14-es telefonnal lepte meg a vb-győztes csapat többi játékosát és valamennyi stábtagját.

Az iDesign Golddal való együttműködés részeként a 35 éves klasszis összesen nagyjából 175 ezer fontot költött a 24 karátos meglepetésekre.

“Lionel nem csak a világ legjobb játékosa, hanem az egyik leghűségesebb ügyfelünk. Nem sokkal a világbajnokság után felvette velünk a kapcsolatot a készítések legyártása céljából. Elmondta, hogy különleges ajándékot szeretne a csapattársainak, nem csak egyszerű telefonokra vágyik, így egyeztünk meg az aranyszínű iPhone-okban, melyeket ő is nagyon kedvelt” – jelentette ki a szervezet vezérigazgatója, Ben Lyons.

Az argentin válogatott 1978 és 1986 után története során harmadszor lett világbajnok, amikor tavaly decemberben megnyerte a katari vb-t.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!