Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat szélsőjével a Juventus – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a Juventus felajánlhat egy szerződéshosszabbítást tavaly nyáron igazolt szélsőjének, Ángel Di Mariának. 

(Photo by Valerio Pennicino – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Juventus kész meghosszabbítani Ángel Di Maria szerződését. A 35 éves argentin szélső 2022 nyarán érkezett ingyen a Paris Saint-Germain csapatától, és úgy tűnik, hogy jól beilleszkedett új csapatába. A lap szerint Di Maria és családja is nagyon jól érzi magát Torinóban, ahol hosszú távon szeretnének maradni.

Az argentin játékos eredeti szerződése mindössze egy évre szólt, azaz 2023 nyaráig, így egyre esedékesebb, ha szeretnék meghosszabbítani azt. A hírek szerint tárgyalások hamarosan megkezdődhetnek, és nem kell majd sokat várni a bejelentésig sem, ahogy azt tették Danilo hosszabbításánál is. Ha Di Maria még egy szezont marad a torinói gárdában, szinte biztos, hogy ott lesz a 2024-es Copa Americán is az argentin válogatottal.

Di Maria a jelenlegi szezonban minden sorozatot figyelembe véve 22 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 7 gólpasszt is jegyzett.