Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: angol klub célkeresztjébe került Wojciech Szczesny – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus lengyel hálóőrét, Wojciech Szczesnyt szemelte ki magának az angol bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur ügyvezető igazgatója. 

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Az olasz La Gazetta dello Sport értesülési szerint a Tottenham ügyvezető igazgatója, Fabio Paratici szeretné Londonba csábítani a Juventus kapusát, Wojciech Szczesnyt, a játékos azonban egyhamar nem szeretné elhagyni Torinót, és az olasz lap szerint azonnal nemet mondott az érdeklődésre.

A 32 éves lengyel kapus egyike volt azoknak a játékosoknak, akiknek jól jött Massimiliano Allegri visszatérése, hiszen karrierje legjobbját nyújtja jelenleg, és rendszeresen mutat be fontos védéseket. Az Arsenalban és az AS Romában töltött nehezebb időszakok után Szczesny elégedett a jelenlegi helyzetével, és nem siet elhagyni a torinói klubot, itt képzeli el a jövőjét. Esetleg pár év múlva, az MLS-ben tudná elképzelni magát, ahol már csak levezetne.

Szczesny 2017-be igazolt a Juventusba az Arsenaltól 18 millió euró ellenében, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 201 mérkőzésen védte a torinóiak kapuját.