Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: ten Hag a Liverpool ünneplését nézette meg játékosaival büntetésül a 7-0-ás vereség után

Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United történelmi, 7-0-ás vereséget szenvedett az Anfielden a Liverpool ellen az angol bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában. Az MU menedzsere, Erik ten Hag máris keményen megbüntette a játékosait a teljesítményük és az eredmény miatt. 

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag arra kényszerítette játékosait, hogy csendben üljenek és hallgassák, illetve nézzék, ahogy a Liverpool játékosai ünneplik 7-0-s győzelmüket, írja az angol The Mirror.

A játékosoknak a gólörömök mellett a stadionban őrjöngő szurkolókat és az öltözőben ünneplő liverpooliakat is hallgatniuk kellett, hogy ezt használják motivációként arra, hogy soha többé ne adják meg magukat ilyen gyalázatosan.

Miután ismét átélték az őket ért fájdalmas élményeket, Ten Hag még le is teremtette játékosait azért, mert olyan könnyen feladták, és hogy örülhetnek, hogy a csapatbusszal mehettek haza, nem pedig azokkal a dühös és csalódott szurkolókkal, akik pénzt és időt áldoztak arra, hogy elkísérjék kedvenc csapatukat az Anfieldre.

Ez volt a Manchester United valaha volt legsúlyosabb veresége, legutóbb 1931-ben kaptak ki ilyen arányban, a Liverpool pedig 1895-ben verte 7-1-re a manchesteri gárdát.