Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar hónapokig nem léphet pályára sérülése miatt – hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy több hónapig nem számíthatnak brazil támadójukra, Neymarra. 

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A PSG közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy Neymar 3-4 hónapig nem léphet pályára sérülése miatt. A brazil támadó jobb bokájával évek óta probléma van, és a legutóbbi, február 20-i ficamot követően a párizsi klub orvosi stábja műtétet javasolt, hogy helyre állítsák a szalagokat a bokájában, ezzel pedig elkerüljék a kiújulás veszélyét.

Neymar az Olympique Marseille elleni bajnokin sérült meg, akkor azonban még nem tudták, mekkora a probléma, az viszont eddig is biztos volt, hogy nem lesz ott a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. 

Az elmúlt szezonok során Neymar hónapokat hagyott ki bokasérülés miatt, ám a PSG orvosai most bíznak abban, hogy az operációval megszüntethetik a problémát.

A brazil támadónak pedig kifejezetten jó szezonja volt eddig: minden sorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, amelyeken 18 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.