Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Neymar kihagyja a Bayern elleni visszavágót!

Christophe Galtier, a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttesének menedzsere megerősítette, hogy nem számíthat Neymarra a Bayern München elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján.

(Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Erősen kérdéses volt, hogy Neymar játszhat-e a Bayern München elleni BL-visszavágón, ami jövő szerdán lesz esedékes. A brazil támadó még február 19-én, a Lille elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, ami után hordágyon vitték le a pályáról. Az orvosi vizsgálatok alapján háromhetes kihagyás várt Neymarra, így volt némi esély arra, hogy pályára lépjen a Bayern ellen. Ma viszont a PSG trénere, Christophe Galtier nyilatkozatában megerősítette, hogy a 31 éves játékos nem épült fel a sérüléséből, így nem számíthat rá a visszvágón.

Neymar 2017-es Párizsba szerződése óta ez lesz a 12. mérkőzés, amit a PSG a BL-ben a nyolcaddöntős szakaszban játszik, és ez lesz a 6. olyan találkozó, amelyen nem számolhatnak a brazillal sérülés miatt. A visszavágónak a PSG 1:0-s hátrányból fog nekivágni.