Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: “Szeretnénk megmutatni, mire vagyunk képesek”

Az utóbbi időben gyengébb formában teljesítő Chelsea a hétvégi győzelme után nagy reményekkel várja a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját…

(Photo by Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

A Chelsea menedzsere, Graham Potter bizakodó, hogy csapata az 1-0-s összetettbeli hátrány elleni ki fogja tudni harcolni a továbbjutást a Borussia Dortmund elleni BL-nyolcaddöntőben:

“Ez egy különleges meccs számunkra, és mindent meg fogunk tenni, hogy továbbjussunk a Bajnokok Ligájában. Játszottunk néhány olyan meccset, ahol egynél több gólt szerezhettünk volna, és erre a teljesítményre holnap is szükségünk van. Egy olyan csapattal állunk szemben, akik jó formában vannak és nyernek. Sokat segített a hétvégi győzelem nekünk, és rendkívül motiváltak vagyunk. Szeretnénk megmutatni, mire vagyunk képesek.”

“Reece James esetében holnap döntünk. Christian Pulisic benne van a keretben. N’Golo Kante még túl korai, hogy visszatérjen, bár minden rendben van vele. Bonyolult körülötte a helyzet, mert sokáig sérült volt, és most fokozatosan kell formába hoznunk. Izgatottak vagyunk, hogy jó irányba halad a lábadozása, de egyhamar nem lesz kész 90 percre” – árulta el a szakember a csapat sérültjeivel kapcsolatban.

A BL-nyolcaddöntőpárharc visszavágójára kedd este 21 órától kerül sor a Stamford Bridge-en.