Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham United: a Real Betis játékosa a célkeresztben! – sajtóhír

A Real Betis egyik legjobbját az angol élvonalba invitálná az eddig pocsék szezont futó, és a jelenleg bennmaradásért küzdő West Ham.

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

A Fichajes értesülései szerint a West Ham United a Real Betis labdarúgóját, Nabil Fekirt szemelte ki. A 29 éves játékos jelenlegi piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2026-ig szól a zöld-fehérekkel, ennek következtében nem lesz olcsó mulatság a szerződtetése, bár ez aligha jelenthet problémát az angolok számára, ha tényleg komolyan gondolják a szerződtetését.

A francia világbajnok középpályás 2019-ben igazolt nagy meglepetésre a Betishez a Lyontól közel 20 millió euróért cserébe. Azóta 138 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 28 gólt és 26 gólpasszt jegyzett. Azonban az elmúlt szezonja sikeredett olyanra, amilyet már előtte is elvártak tőle, ugyanis 47 találkozón 10-10 gólt és előkészítést jegyzett, de emellett a mutatott játéka is több alkalommal kiemelkedő volt. A jelenleg futó idényben mindössze 1176 percet játszhatott 20 tétmérkőzésen a sérülései miatt, viszont így is sikerült 6 gólt szereznie, valamint 3 gólpasszt kiosztania.