Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kerkez: “Még nem végeztünk, de most ünnepeljünk…”

Az AZ Alkmaar 2-1-es győzelmet aratott az Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjében, miután a magyar válogatott légiósa szerezte a győztes gólt…

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

Az AZ Alkmaar magyar válogatott balhátvédje, Kerkez Milos így nyilatkozott csapata YouTube-csatornájának a győztes gólja után a találkozó lefújását követően:

“Nagyon büszke vagyok mindenkire, a játékosokra és az edzői stábra. Ahogy láthatták, nagyon jól felkészültünk a mérkőzésre és követtük az edzői utasításokat. Tudtam, hogy közel vagyok a gólhoz és lőni akartam. Azt hiszem, a labda kicsivel a kapus lábai alatt ment el. Még nem végeztünk, hátravan a visszavágó hazai pályán. Ma este ünneplünk, majd koncentrálunk a következő meccsekre.”

“Hiányzott Olaszország, az étel, az időjárás, szóval nagyon jó újra itt lenni és ilyen stadionban, ilyen hangulatban játszani. Szeretném elmondani, hogy hálás vagyok a szurkolóknak, akik itt voltak és szurkoltak nekünk” – reagált a 19 éves játékos Lazióhoz való átigazolásáról szóló pletykákra.

A riporter úgy gondolja, lehet, hogy az olasz tészta is hozzájárult ahhoz, hogy a magyar válogatott védője gólt szerzett. Kerkez egyetértett a felvetéssel, és nevetve azt válaszolta: “Igen, lehet, hogy emiatt lőttem gólt, sok tésztát ettem. A csapattársaim mondták, hogy vigyázzak, mert egy-két nap alatt elhízok. Mondtam, hogy nyugi, a tészta erőt ad nekem…”