Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nem hosszabbít szerződést a Brentford kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint nem hosszabbítja meg a jelenlegi szerződését az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brentford együttesének kulcsjátékosa, David Raya.

(Photo by Lynne Cameron – Manchester City/Manchester City FC via Getty Images)

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a Brentford együttesének a nyári átigazolási időszakban új kapus után kell néznie. Az angol csapattal ugyanis nem tervez szerződést hosszabbítani David Raya, aki jelenleg a klub első számú hálóőre.  A 27 éves futballistát 2024 nyaráig köti az aktuális kontraktusa a Brentfordhoz, és a beszámolók alapján a vezetőség már két hosszabbítási ajánlatot is letett Raya asztalára, a spanyol kapus viszont mindkét esetben elutasította azt. A hírek szerint ennek az az oka, hogy a hálóőr szeretne szintet lépni és egy nagyobb csapatban szerepelne. A források alapján erre meg is van az esély, Rayát ugyanis olyan csapatokkal hozzák rendszeresen hírbe, mint a Manchester United vagy a Tottenham. Az biztos, hogy amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a közös folyatásról, úgy a Brentfordnak a nyáron értékesítenie kell egyik legtöbbre taksált játékosát, különben egy év múlva ingyen fogják őt elveszíteni.

David Raya 2019 nyarán szerződött a Blackburntől a Brentfordhoz, akik 3,35 millió eurót fizettek a játékjogáért. A klub színeiben azóta 147 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 50-et kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét 22 millió euróra taksálja a transfermarkt.