Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: egyre közelebb a brazil tehetség érkezése? – sajtóhír

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a tehetséges brazil támadó, Vitor Roque felől érdeklődik a Barca is. Azok után, hogy a 18 esztendős játékos legutóbb maga is kijelentette, hogy szívesen futballozna a katalán fővárosban, itt az újabb jel arra, hogy megtörténhet az átigazolás a közeljövőben.

A katalán Sport beszámolója szerint Vitor Roque már számos európai lehetőségre mondott nemet –  legutóbb úgy hírlik, az Arsenal megkeresését utasította vissza, miközben a csatár a Barcára vár.

A Sport szerint a Barcánál a háttrében továbbra is javában dolgoznak azon, hogy a nyáron miképpen igazolhatnák át az Athlético Paranaense tehetségét, akinek a megszerzésére Xavi is örömmel bólintott rá. Ezen szándékukat a katalánok már jelezték is mind a klub, mind a játékos felé.

Nehézségek egyedül a Barca továbbra is a katalán klub finoman szólva sem teljesen tisztázott anyagi helyzete jelenthet, így például az, hogy milyen feltételekkel kínálhatnak szerződést a tehetségnek.

A Sport azt is megemlíti, hogy a Barca célja egyértelmű: a nyáron Európába hozni Vitor Roquét, aki egyből a felnőtt kerethez csatlakozhatna.