Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: szerződést hosszabbított kulcsjátékosával a Napoli! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított középpályásával, Stanislav Lobotkával.

(Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

A ma esti Frankfurt elleni BL visszavágó előtt a Napoli együttese hivatalos közösségi oldalán tette közzé a hírt, miszerint sikerült megállapodniuk Stanislav Lobotkával a közös folytatást illetően. A szlovák középpályás ugyanis megújította a 2025 nyaráig érvényes kontraktusát, és egészen 2027 nyaráig kötelezte el magát a klubnál, amelynek további opciója van a szerződést még egy évvel meghosszabbítani. A bejelentés nem meglepő, hiszen már napok óta arról cikkezett a nemzetközi sportsajtó, hogy a Napoli szeretne megállapodni Lobotkával, aki ebben a szezonban kihagyhatatlan elemévé vált a remeklő csapatnak. Ezt jól mutatja, hogy a most futó idényben Luciano Spalletti mester mind a 34 lejátszott mérkőzésen pályára küldte a középpályást, aki ezeken a meccseken összesen 2851 játékpercet kapott, és kiváló védekező munkája mellett 1-1 gólt és gólpasszt is betett a közösbe.

Stanislav Lobotka 2020 januárjában került a Napoli együtteséhez, akik a Celta Vigotól igazolták le őt 21 millió euróért. A klub mezét azóta 99 alkalommal ölthette magára, amelyeken 2 találatot és 1 előkészítést jegyzett.