Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Frankfurt: “A Napoli volt a jobb csapat”

A Napoli 3-0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé…

(Photo by Oliver Weiken/picture alliance via Getty Images)

A tavalyi Európa-liga győztes Eintracht Frankurt vezetőedzője, Oliver Glasner úgy gondolja, hogy saját csapata maximálisan helytállt a párharcban:

“Nem esik nehezemre elismerni, hogy a Napoli volt a jobb csapat, de meg kell dicsérnem a saját együttesem is. Jobban játszottunk, mint az első mérkőzésen hazai pályán. Nagyon büszke vagyok a csapatra, Bajnokok Ligája-újoncként rögtön eljutottunk az egyenes kieséses szakaszba, itt azonban egy olyan ellenféllel találkoztunk, amely túl nagy falat volt számunkra.”

A 48 éves osztrák edző szerint a négyvédős rendszernek megvoltak az előnyei, a széleken bátran megindultak, ám igazán komoly lehetőség hiányában nem jött össze a gólszerzés.

“Ha egyszer már játszottál a Bajnokok Ligájában, akkor mindig vissza akarsz oda térni. Megérdemelten nyertük meg az Európa-ligát és jutalmul szerepelhettünk a BL-ben” – tette hozzá a német csapat kapusa, Kevin Trapp.