Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Egyáltalán nem hűvös a viszonyunk!”

Mint arról mi is beszámoltunk, Eden Hazard nemrég arra utalt, hogy a Carlo Ancelotti vezetőedző és közte eléggé távolságtartó a viszony, amely már önmagában eredményezheti azt, hogy bár egészséges, továbbra sem játszik a Real Madridban. A blancók trénere, ahogyan azt várni lehetett, nem maradt adós a válasszal.

Meglepő (?) módon, Ancelotti nem jellemezte ‘hűvösnek’ a kapcsolatukat, mondván egyetlen játékost sem hagy ki szándékosan a csapatból.

“Egyáltalán nem jellemezném hűvösnek a kapcsolatunkat! Hazard azonban őszinte volt, hiszen valóban nem beszélünk sokat. A kommunikáció karakter kérdése is, nem mindenkivel érzi hasonlóan jól magát az ember. Számomra az a legfontosabb, hogy egy játékos akár játszik, akár nem, vagy akár beszélek vele sokat, akár nem, tiszteljen engem. A kölcsönös tisztelet valóban megvan mindkettőnk részéről!” – idézi a goal.com Ancelottit, aki elmondta, mi a valódi oka szerinte Hazard kimaradásának a csapatból.

“Hogy miért nem játszik Hazard? Hatalmas a konkurencia, ráadásul az ő posztján játszik Vinícius is, aki talán a világ legjobb formában lévő játékosa jelenleg.” – így Ancelotti, akit azzal kapcsolatban is kérdeztek, hogy tudna-e együtt dolgozni esetleg a következő idényben is a belga játékossal.

“A következő szezonban ismét azok a játékosok állhatnak majd rendelkezésemre, akikkel a klub számol, van helyük a Real Madridban. Ez most sincs másképp.” – adott amolyan kitérő választ Ancelotti.