Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nem érdemeltünk vereséget!”

A következőképpen, érezhetően csalódottan értékelte az FC Barcelona ellen a hajrában elveszített találkozót a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti.

Mint ismert a Real Madrid bár vezetett Ronald Araujo öngóljával a Camp Nouban, egy fordulatos, nagy iramú és végig kiélezett találkozón mégis alulmaradt a Sergi Roberto és Franck Kessié találataival az eredményt a maga javára fordító FC Barcelona ellen. Carlo Ancelotti szerint egyértelműen többet érdemelt volna csapata a vereségnél az El Clásicón.

“Úgy gondolom nem érdemeltünk vereséget!” – idézi a blancók honlapja az olasz tréner meccs után, a sajtónak adott nyilatkozatát.

“Mindent megpróbáltunk, mindent megtettünk és végig jól is futballoztunk. Büszke vagyok a teljesítményünkre. Két nagyon jó csapat találkozott egymással. A Barcelona a végén, a legrosszabbkor szerezte meg a vezetést, amire már nem tudtunk reagálni. Minden vereség fájó, de ez most különösen az. Úgy gondolom meg is nyerhettük volna a találkozót, ha nem ítélnek lest Asensio góljánál… Döntő pillanat volt. Egy ilyen kaliberű meccsen egy-egy aprórészlet bizony rendre döntőnek bizonyulhat. Most csalódottan, fájó szívvel utazunk vissza Madridba.” – folytatta Ancelotti, akit természetesen máris megkérdeztek arról, hogy az immáron 12 pontos bajnoki hátrányuk miatt mostantól a bajnokság kevésbé lesz-e fontos a Real Madrid számára.

“Többször mondtam, hogy minden sorozatban nyerni szeretnénk, úgy indultunk neki a szezonnak. Ez továbbra sincs másképp. Lehet, hogy a La Ligában most vagyunk a legtávolabb ettől a célunktól, de az utolsó pillanatig küzdeni fogunk. Hogy mi az igazi prioritás a csapat számára? Felkészülni maximálisan minden egyes találkozóra!” – így Ancelotti, aki megjegyezte azt is, hogy a világbajnokság folytatását követően számos nehézséggel, erőnléti gondokkal is küszködtek, ami szintén nem könnyítette meg a dolgukat, hogy mondjuk tartsák a lépést a Barcával a bajnokságban.