Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elfogyott a türelem, edzőt vált az Újpest a szünetben – sajtóhír

Egybehangzó hazai sajtóbeszámolók szerint az NB I-ben az utolsó bennmaradó helyet elfoglaló Újpest edzőváltás mellett döntött…

Nemzeti Sport értesülései szerint az Újpest vezetősége úgy döntött, hogy leváltja vezetőedzőjét, Milos Kruscsicsot, akinek a lap forrásai szerint már meg is köszöntik a munkáját. A lila-fehérek régi-új trénere a csapatot korábban már irányító Nebojsa Vignjevics lehet, akit csütörtökön jelenthetnek be hivatalosan.

Vignjevics 2013 és 2020 között dolgozott a lila-fehéreknél, s irányításával a csapat 2018-ban bajnoki bronzérmes lett, kétszer (2014-ben és 2018-ban) megnyerte a Magyar Kupát és 2014-ben a Szuperkupát.

Milos Kruscsics tavaly januárban vette át az Újpest irányítását, 46 meccsen irányította az együttest, amelyeken a mérlege éppen csak, de a pozitív oldalra billen (19 győzelem, 9 döntetlen, 18 vereség).

Az Újpest a szünet előtti utolsó fordulóban 5-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, és jelenleg az utolsó bennmaradó helyen csak két ponttal előzi meg a már kieső Budapest Honvédot.