Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a PSG mellőzött középpályása! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese szeretné leigazolni a PSG középpályását, Renato Sanchest.

(Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Leicester City együttese élénken érdeklődik a PSG-ben szereplő Renato Sanches iránt. A portugál középpályás tavaly nyáron szerződött a Lilletől a Paris Saint-Germain csapatához 15 millió euró ellenében. Sanches azzal a reménnyel került a francia sztáralakulathoz, hogy Christophe Galtier keze alatt újabb szintet tud lépni a pályafutásában és meghatározó játékossá tudja kinőni magát világhírű játékosok között is. Ez az elképzelés viszont a mostani szezont elnézve kudarcot vallott. A 25 éves futballista az idény folyamán többször is apróbb sérülésekkel bajlódott, illetve amikor egészséges volt, akkor is csak elvétve jutott lehetőséghez. Ennek okán a hírek szerint a PSG már egy év után túladna Sanchesen, ezt a helyzetet pedig a Leicester City szeretné kihasználni. A “Rókáknak” szükségük is lenne egy új középpályásra, hiszen Youri Tielemans szerződése az idény végén le fog járni a klubnál, így az ő helyére mindenképp igazolniuk kellene valakit.

Renato Sanches ebben a szezonban összesen 20 mérkőzésen kapott lehetőséget 652 perc erejéig, és ez idő alatt 2 gólt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.