Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Olympique Lyon csatárával erősíthet a Manchester United! – sajtóhír

A Fichajes.net értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United érdeklődik az Olympique Lyon csatára, Moussa Dembélé iránt…

A spanyol portál úgy tudja, a Manchester United háza táján felvetődött Moussa Dembélé szerződtetése. A francia csatár szerződése az idény végén lejár, így Erik ten Hag együttese ingyen szerezhetné meg. Dembélé egyébként honfitársa, Anthony Martial helyére érkezhet, az angol bajnokság légköre nem lenne ismeretlen a számára, mivel korábban a Fulham játékosa volt. Moussa Dembélé esetleges távozásáról korábban már beszámolt weboldalunk, akkor Florian Plettenberg, a Sky a német riportere hozta nyilvánosságra a hírt. 

Moussa Dembélé az aktuális szezon folyamán egyértelműen kiszorult az Olympique Lyon kezdőjéből Alexandre Lacazette visszatérésével. A bajnokságban 21 mérkőzésen kapott lehetőséget eddig, ezeken csupán 3 találatot jegyzett. Dembélé a Fulham és a Lyon mellett még a Celtic-ben és az Atletico Madridban futballozott.