Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol legendák ellen játszott gálameccset a Villarreal – videóval

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal a szombati napon tartotta meg a klub alapításának századik évfordulójára rendezett ünnepségeket…

(Photo by Lukas Schulze – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Villarreal idén ünnepli alapítása századik évfordulóját, amely tiszteletére a csapat szombaton az Estadio de la Cerámicában gálamérkőzést szervezett a klub legendás játékos és spanyol legendák részvételével. A jó hangulatban zajló összecsapást a spanyolok 1-0-ra nyerték a “sárga tengeralattjáró” ikonjaival szemben csaknem 20 ezer néző előtt.

A Villarreal legendái között pályára lépett az egykori európai aranycipős Diego Forlán, Juan Román Riquelme, Marcos Senna, Robert Pires, Martín Palermo, Bruno Soriano, Juan Pablo Sorín, Héctor Font, Andrés Palop vagy Javi Venta, míg a spanyol csapatot többek közt olyan játékosok képviselték, mint Juanfran, Fernando Morientes, Iván Campo, Raúl Bravo, Sergi, José Emilio Amavisca vagy David Albelda.

Villarreal legendák – Spanyolország legendák 0-1 (0-1)
Gólszerző:ill. Catanha (28.)

Emellett megválasztották a Villarrealnál az évszázad csapatát is, melyet a következő játékosok alkotnak: Sergio Asenjo – Juan Foyth, Raúl Albiol, Gonzalo Rodríguez, Joan Capdevilla – Marcos Senna, Bruno Soriano, Santi Cazorla – Juan Román Riquelme – Diego Forlán, Gerard Moreno.