Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Red Bull Salzburg: a Premier League-be adhatják el a horvát tehetséget! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Red Bull Salzburg fiatal játékosa, Luka Sucic neve olyan angol élcsapatok kívánságlistáján szerepel, mint a Newcastle United vagy a Liverpool.

A 20 esztendős Ausztriában született, ám előbb horvát utánpótlás -, majd felnőtt válogatott játékos 2016-ban került a Salzburg akadémiájára, ahol a korosztályos csapatokat, majd a második együttest, a Lieferinget is végigjárva 2020 nyártól az ‘első csapat’ játékosa.

A technikás játékos eddig 96 mérkőzésen 13 gólt és 10 gólpasszt jegyzett a salzburgi csapatban, ahol a folyamatos játéklehetőségnek is köszönhetően komoly fejlődésen ment át, piaci értékét már 20 millió euróra taksálják.

A Salzburger Nachrichten beszámolója szerint Sucic-ot bár 2025 nyaárig köti szerződés az osztrák klubhoz, a nyáron könnyen elképzelhető a klubváltás vele kapcsolatban, különösen annak fényében, hogy legújabban olyan angol élcsapatok, mint a Newcastle United vagy a Liverpool érdeklődéséről is hallani – Az angol klubok vonzerejét és anyagi lehetőségeit pedig jól ismerjük (…)