Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: “Remek hozzáállást láttam a csapattól”

Az AC Milan 1-0-ra legyőzte a Napolit a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, így egygólos előnyből várhatja az idegenbeli visszavágót…

(Photo by Fantasista/Getty Images)

A Napoli edzője, Luciano Spalletti elégedett volt csapata teljesítményével, ugyanakkor a játékvezető egyes ítéleteivel nem értett egyet:

“Időpocsékolás lenne bármit mondani, mert a történteken úgysem tudunk változtatni. Remek hozzáállást láttam a csapattól, még tíz emberrel is megpróbáltunk elérni legalább egy döntetlent. A Milan nagyszerű csapat, gratuláltam Maignan védéseihez. Úgy vélem, hogy a csapatom úgy játszott, ahogyan előzetesen szerettük volna, büszke lehetek rájuk. A szezonnak ebben a szakaszában minden sérülés fájó veszteség, de megfelelő pótlásaink vannak, ezért vagyunk ott, ahol vagyunk. Szomorú vagyok Anguissa kiállítása és az eltiltása miatt, mert igazságtalannak érzem, de nem tehetünk semmit.”

“Már éppen le akartuk cserélni őt, amikor kiállították, de nem akarok a játékvezetőről beszélni, ez nem az én dolgom. Furcsa számomra, hogy a szögletzászlót büntetetlenül le lehet rombolni…” – utalt Rafael Leao esetére, aki sárga lapot sem kapott azért, amiért dühében eltörte a szögletzászlót az első félidőben.

“A karaktert tekintve még formálódnunk kell, és úgy gondolom, hogy a saját közönségünk előtt minden esélyünk megvan arra, hogy kiharcoljuk a továbbjutást” – jegyezte meg a visszavágóra tekintve.

A párharc visszavágóját jövő kedden rendezik a Partenopei otthonában.