Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a Wolves játékost és 30 millió eurót is adna Ansu Fatiért! – sajtóhír

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az elmúlt időszakban finoman szólva sem úgy alakul Ansu Fati barcelonai karrierje, ahogyan azt a még mindig 20 esztendős támadó berobbanásakor elképzeltük. A Barca-nevelésű játékos jövője a beszámolók szerint továbbra is bizonytalan a katalán fővárosban. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, kérőkben sincs hiány.

A Sport című katalán lap beszámolója szerint Ansu Fatit Julen Lopetegui, az angol első osztályú Wolverhampton menedzsere csábítana a Premier League-be. Lopetegui amolyan ‘mentőövet’ dobna Fatinak, akinek az ügynöke, Jorge Mendes, ahogyan a Sport is említi, már jó ideje Anglia felé kacsingat, és javában egyeztet is a háttérben képviseltjével a lehetőségekről.

A Wolves esélyiét növelheti, hogy a “farkasok’ portugál középpályása, Rúben Neves már jó ideje kacérkodik a Barcával (és fordítva), így az ő játékjogát is bele lehet vonni egy jövőbeni ajánlat részleteibe. Utóbbi esetben a Sport szerint Neves mellé 30 millió eurót is kínálna a Wolves a Barcának.

A Sport arra is felhívja a figyelmet, hogy az Ansu Fatért kapott extra profit a Barca számára szintén jelentős tényező lehet, még akkor is, ha Rúben Neves fizetését be kellene integrálni a költségvetésbe. Továbbá, döntő szempont lehet a Barcával 2027-ig (további két éves hosszabbítási opcióval) szerződésben álló hétszeres spanyol válogatott játékos szándéka is.