Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tuchel: “Müllernek kell döntenie a jövőjéről”

A német bajnokságban (Bundesliga) a bajnoki címért küzdő Bayern München trénere a hétvégi forduló előtt a csapat rutinos játékosának jövőjéről is szót ejtett…

(Photo by Oliver Hardt/Getty Images)

A Bayern München vezetőedzője, Thomas Tuchel a Schalke 04 elleni bajnokit megelőzően az újságírók kérésére tájékoztatást adott Thomas Müller helyzetéről, aki a hírek szerint a kevesebb játéklehetőség miatt fontolóra vette a távozását:

“Természetesen magának Thomasnak kell döntenie a jövőjéről.. Ő egy a Bayern Münchennel, a Bayern München pedig egy vele. A tizenkettedik bajnoki címéért hajt, és mi is azért hajtunk, hogy ez meglegyen neki. Még mindig fontos láncszeme a csapatnak, még ha volt, hogy a kispadról szállt csak be. Ráadásul nagyon koncentrált, és újra bajnok akar lenni.”

A hírek szerint a Bayern vezetősége a közelmúltban a teljes támogatásáról biztosította Müllert, aki kisebb sérülései ellenére készen áll a bevetésre a szombati mérkőzésen.

A Bild úgy tudja, hogy Tuchel a Schalke elleni meccsen a kezdőben számít Müllerrel, ám az edző erre nem adott konkrét választ.