Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb londoni kispadról marad le Nagelsmann – sajtóhír

Szigetországi sajtóhírek szerint eldőlt, hogy a Chelsea után a Tottenham kispadjára sem ülhet le a Bayern Münchentől menesztett tréner…

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

A Sky Sports beszámolói szerint az új edzőt kereső Tottenhamnél a továbbiakban nem szerepel Julian Nagelsmann neve a lehetséges jelöltek között, így a fiatal német szakember kinevezése a Chelsea után rövid időn belül már a második londoni csapatnál lett elvetve.

A 35 esztendős edző összesen 84 tétmeccsen vezette a Bayernt, a 2021-2022-es szezonban Bundesligát nyert a csapattal, valamint az elmúlt két idényben kétszer is bezsebelte a Német Szuperkupát. Nagelsmannt azonban a második szezonjának hajrájához közeledve, március végén menesztették a bajorok kispadjáról. A tréner korábban a Hoffenheim (2016-2019) és az RB Leipzig (2019-2021) csapatait irányította.

A Spurs március végén menesztette Antonio Contét, aki után megbízott edzőként előbb Cristian Stellini, majd Ryan Mason irányította az együttest. Azt egyelőre nem tudni, hogy a következő szezontól ki lesz a csapat főállású edzője.