Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közleményt adott ki a Vasas a folytatásról – HIVATALOS

Az NB I-ből kieső Vasas a hétfő délelőtti órákban állománygyűlést tartott a klub jövőjét illető kérdésekről…

 

A Vasas hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az angyalföldi klub hétfő reggel állománygyűlést tartott, mely során drasztikus, a jövőt befolyásoló bejelentések hangzottak el.

Az eseményen a csapat és a stáb minden tagja megjelent, tehát a bejelentés teljes létszám előtt zajlott. Nagy György többségi tulajdonos az állománygyűlés során kijelentette és ezzel határozottan egyértelművé tette, hogy a sportigazgatói pozíciót továbbra is kizárólag Nagy Miklós látja el, továbbá a sportigazgatót megbízta, hogy a következő két hétben – melynek határideje 2023. május 30. – készítse el a másodosztályra vonatkozó, gazdasági és szakmai szempontból egyaránt megfelelő és kivitelezhető költségtervet.

A Nemzeti Sport információi szerint többségi tulajdonos tájékoztatott minden jelenlévőt arról, hogy a jelentős bevételkiesések miatt a tervek szerint legalább 30 százalékkal csökkenti a fizetéseket. A többségi tulajdonos kijelentette, kifejezett szándéka maradni, és továbbra is számít Nagy Miklós munkájára, aki az akadémiát is a semmiből építette fel szisztematikus munkával.

Mindamellett nem szabad figyelmen kívül hagyni a fontos tényt, hogy ha netán eredménytelenül végződnek a tárgyalások a játékosokkal, és nem sikerül erős magot együtt tartva, fiatalokkal kiegészítve várhatóan ütőképes csapatot kialakítani vállalható költségvetés mellett, a tulajdonosok úgy dönthetnek, hogy az FC-t jelképes, egyforintos összegért visszaadják a 24 szakosztályt működtető, évi 1.5 milliárd forintból gazdálkodó Vasas SC tulajdonába. Ez akár a labdarúgócsapat megszűnését is jelenthetné.