Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A szezon végeztével távozni akar a Bayern München sztárja! – sajtóhír

A bajnoki címért küzdő bajorok elmúlt nyári sztárigazolása mindössze egyetlen idényt követően el szeretne igazolni, amely elé a német rekordbajnok nem gördít akadályt.

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A Sky Sports értesülései szerint a Bayern München támadója, Sadio Mané döntött jövőjével kapcsolatban: szeretné elhagyni a Bundesliga gigászát. A bajorok vezetősége pedig nem áll az útjába, ugyanis Thomas Tuchel nem számol vele a kezdőcsapatban, Oliver Kahnék pedig nem szeretnék azt nézni, ahogy egy éven keresztül csak a padot koptatja a szenegáli támadó.

Mané távozásának egyetlen komolyabb akadálya lehet, az pedig a fizetése, ami jelenleg 20 millió euró. Ebből a fizetési igényéből pedig nem nagyon szeretne engedi az afrikai labdarúgó, és mindenképpen maradni szeretne Európában, de ekkora bérezést csak egyes Premier League klubok, valamint a PSG és a Real Madrid engedhet meg magának jelenleg a kontinensen.

A hírek szerint a Newcastle United és a Manchester United kettősből kerülhet ki a szenegáli támadó következő állomáshelye.