Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Műteni kellett, fél évre elvesztette középpályását az AC Milan – HIVATALOS

A Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén súlyos sérülést szenvedett az AC Milan középpályása, aki nem kerülhette l a műtétet, és az ezzel együttjáró hosszú kihagyást sem…

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

Az AC Milan hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg, hogy a városi rivális Inter elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén térdsérülést szenvedő Ismael Bennacer műtéten esett át, melyet követően legalább hat hónapig harcképtelen lesz.

Az elvégzett vizsgálatok alapján kiderült, hogy Bennacer súlyos porcsérülést szenvedett. A játékos jobb térdét kedden artroszkópos eljárással megműtötték Lyonban. Az operációt Dr. Bertrand Sonnery Cottet végezte a Milan csapatorvosának, Dr. Stefano Mazzoninak a jelenlétében és sikeresen megtörtént a porcsérülés helyreállítása.

A korábban az Empolit erősítő 25 éves algériai válogatott középpályás 2019-es megszerezés óta a Rossoneri alapembere lett. Bennacer az elmúlt négy szezonban együttesen 145 találkozón állt csapata rendelkezésére, az aktuális kiírásban 28 bajnokin és összesen 40 tétmérkőzésen szerepelt. Hosszú távú elvesztése mind a jelenleg futó szezonban, mind a következőben kellemetlen veszteség lehet a csapat számára.