Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Crystal Palace: eldőlt Wilfried Zaha jövője! – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint a “sasok” dűlőre jutottak legértékesebb játékosukkal a szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban.

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Crystal Palace és Wilfried Zaha szóban megegyezett egymással a közös folytatásról, így a következő hetekben aláírhatnak egy új szerződést a felek. A “sasok” és az elefántcsontparti támadó egy 2027-ig szóló kontraktust fognak majd szignózni hamarosan. Egyes források úgy tudják, hogy Zaha heti 200 ezer fontot tehet majd zsebre a jelenlegi 130 ezer helyett, amivel így is toronymagasan a legjobban kereső játékos a klubnál.

A 30 éves támadó a Crystal Palace csapatában nevelkedett, majd leigazolta 2013 januárjában őt a Manchester United 12 millió euróért. A “vörös ördögök” azonnal visszaadták kölcsönbe őt nevelőcsapatának, majd később a Cardiff Citynek is, ennek következtében túl sok esélye nem volt arra, hogy megszilárdítsa a helyét a manchesterieknél. A “sasok” mindössze 4 millió euróért visszavásárolták 2015-ben Zahát, ahol azóta is a klub egyik legjobbja évről évre. A Palace színeiben összesen 458 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 90 gólt és 76 gólpasszt jegyzett.

Zaha-val kapcsolatban az angol média az elmúlt hónapokban a Marseille-t és a Juventust hozta szóba több alkalommal is, mint lehetséges következő állomáshely.