Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Minden jegy elkelt a budapesti Európa-liga-döntőre

Már nem kaphatóak a jegyek a május 31-én a Puskás Arénában megrendezésre kerülő Európa-liga-döntőre…

(Photo by Trenka Attila/PA Images via Getty Images)

Az MLSZ közlése értelmében már nem kaphatók jegyek a május 31-i Európa-liga-döntőre, melyet az AS Roma és a Sevilla vívhat egymással a Puskás Arénában.

Mint ismeretes, az UEFA, a másik két európai kupadöntővel egyidőben, már korábban elindította a május 31-i Európa-liga-döntő belépőjegyeinek értékesítését. Az érdeklődők április 28-ig regisztrálhattak a jegyekre az UEFA oldalán. A döntőre 47 ezer belépőt értékesít az UEFA, ebből mindkét csapat számára 15-15 ezer jegyet tartanak fenn a szervezők, a fennmaradó jegyeket értékesítik sorsolás útján – az MLSZ reményei szerint ezekhez elsősorban magyarok juthatnak.

Amennyiben a résztvevő csapatok nem használják fel a részükre biztosított kontingenst – bár ennek a gyakorlati valószínűsége csekély – az elvi lehetőség megvan , hogy az UEFA kisorsolja a fennmaradó jegyeket a már korábban, határidőig regisztrált szurkolók között.

A megadott határidőig hatalmas érdeklődés, és többszörös túljelentkezés volt a jegyek iránt, így a nemzetközi szövetség sorsolással fogja eldönteni, hogy a jelentkezők közül kik juthatnak hozzá a belépőkhöz.