Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Gazdag két góllal vezette győzelemre a Philadelphia Uniont – videóval

Az MLS szombati játéknapján az idényt a vártnál gyengébben kezdő tavalyi döntős Philadelphia Union a konferenciában a második helyen álló New England Revolution ellen lépett pályára…

A Philadelphia Union a második félidőben mutatott ellenállhatatlan játékkal 3-0-s győzelmet aratott a New England Revolution ellen Chesterben. Az első játékrész során is a hazaiak próbálkoztak többet, de akkor még a kísérletek nem jártak sikerrel. A szünet után tíz perccel viszont Uhre gyorsan elvégzett bedobása után Gazdag Dániel épphogy a tizenhatoson belülre érve remek lövéssel vette be Petrovic ketrecét, aki csak beleérni tudott a magyar légiós lövésébe. A vendégek komoly erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de csak kihagyott helyzetekig jutottak. Az utolsó húsz percen belül a hazaiak tizenegyeshez jutottak, melyet Gazdag Dániel biztos lábbal értékesített, így a Union óriási lépést tett a győzelem felé. A Revs hiába nyomott, de a Philly állta a sarat és az utolsó percekben egy labdaszerzést követő lefordulás végén Julián Carranza közelről betalált C. Donovan tökéletes bejátszását követően.

Gazdag az újabb két góljának köszönhetően az MLS 2023-as idényében 12 meccsről hat találattal és hét előkészítéssel bír, mellyel csapata legeredményesebb játékosaként hetedik a liga góllövőlistáján.

Philadelphia Union – New England Revolution 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Gazdag (56., 74. – a másodikat büntetőből), Carranza (88.), ill.

A bajnokság aktuális állása